Om KnitVik
knitvik

Velkommen til KnitVik

KnitVik er et univers af kreativitet, der omfatter strikkedesigns til beklædning, som videreformidles i moderne og nutidige strikkeopskrifter.

Hos KnitVik har vi en filosofi om at alle burde strikke og alle kan lære det. Derfor er alle opskrifterne udførligt og grundigt beskrevet i et sprog alle kan forstå. Lige fra nybegyndere til de helt pro.

Vi er allerede mange der elsker at strikke, men vi skal have flere med. Fordi vi lever i en hverdag med fart. Men livet er for rart til fart. I en stresset hverdag, er det vigtigt at finde et rum, hvor du kan koble af. Her er strikken et fantastisk bud på et roligt rum, hvor du kan slappe af med dit strik og dine tanker. Samtidig er det fantastisk hvad vi kan skabe med vores hænder, og hvordan hvert strikkeprojekt bliver unikt, fordi vi er unikke.

Tag din tid, og slap af i et stort strikke fællesskab af unikke mennesker. Vis din indre unika frem. Ingen kan strikke din unika for dig, så pas på  den og behandle den med kærlighed.

Alle opskrifter er skabt med kærlighed til de mange muligheder det traditionelle håndværk giver, til at skabe opskrifter der passer ind i det nutidige modebillede. 

Strik er ikke bare strik og derfor har alle mine opskrifter en inspiration og en historie med sig, som opskrifterne bliver opkaldt efter. Disse historier og min inspiration, kan du følge meget mere med i på mine sociale medier

Grundlægger og desinger

Mit navn er Pernille Hauvik Konggaard, og det er mig som strikker, designer og udvikler alle strikkeopskrifterne. 

Jeg er 25 år gammel og er i gang med at tage en BA i tekstildesign, håndværk og formidling, med fokus på strik. 

Jeg elsker at være kreativ, og har været det hele mit liv. Jeg blev introduceret til strikkens kunst tilbage i 2019, da jeg var på højskole. Allerede dengang vidste jeg, at strikken var kommet for at blive. Strik var min vej frem i livet. 

Siden hen har jeg altid haft mange forskellige strikke projekter i gang da min kreativitet gør, at jeg hele tiden får nye ideer. 

Denne passion og den glæde jeg får gennem strik, ønsker jeg at give videre til andre.  Det er her KnitVik kommer ind i billedet. 

knitvik