Om KnitVik
knitvik

Velkommen til KnitVik

KnitVik er et univers af kreativitet, der omfatter strikkedesigns til beklædning, som videreformidles i moderne og nutidige strikkeopskrifter.

Hos KnitVik har vi en filosofi om at alle burde strikke og alle kan lære det. Derfor er alle opskrifterne udførligt og grundigt beskrevet i et sprog alle kan forstå. Lige fra nybegyndere til de helt pro.

Alle opskrifter er skabt med kærlighed til de mange muligheder det traditionelle håndværk giver, til at skabe opskrifter der passer ind i det nutidige modebillede. Samtidig har KnitVik særligt fokus på at designe så æstetisk bæredygtigt som muligt, med en rød tråd til det minimalistiske og de nordiske rene linjer.

Ønsker du at få adgang til alle KnitVik’s opskrifter, har du mulighed for at finde dem hos Yarnbook, som en abonnements ordning. Med et abbonnement får du adgang til alle KnitVik’s opskrifter, så du nemt kan se alle opskrifter igennem, inden du vælger hvilken du vil strikke. På den måde undgår du også at købe for en masse opskrifter, du aldrig får brugt.  

  • Få 15% rabat på dit abonnement hos Yarnbook med koden: KnitVik15

Strik er ikke bare strik og derfor har alle mine opskrifter en inspiration og en historie med sig, som opskrifterne bliver opkaldt efter. Disse historier og min inspiration, kan du følge meget mere med i på mine sociale medier.

Grundlægger og desinger

Mit navn er Pernille Hauvik Konggaard, og det er mig som strikker, designer og udvikler alle strikkeopskrifterne. 

Jeg er 25 år gammel og har en BA i tekstildesign, håndværk og formidling, med speciale i strik. 

Jeg elsker at være kreativ, og har været det hele mit liv. Jeg blev introduceret til strikkens kunst tilbage i 2019, da jeg var på højskole. Allerede dengang vidste jeg, at strikken var kommet for at blive. Strik var min vej frem i livet. 

Siden hen har jeg altid haft mange forskellige strikke projekter i gang da min kreativitet gør, at jeg hele tiden får nye ideer. 

Denne passion og den glæde jeg får gennem strik, ønsker jeg at give videre til andre.  Det er her KnitVik kommer ind i billedet. 

knitvik